Magazin de narghilele

laybl
ctl lt ctr
Cos de cumparaturi
Produse 0
Total 0,00 RON
Comanda
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Oferta speciala
Cărbuni narghilea - 5 COCOBRICO+1 gratis
150,00 RON 125,00 RON
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Newsletter
Nume:
E-mail:
Aboneaza-ma
cbl lb cbr
spacer
spacer spacer

Narghilea.ro nouă infăţişare!

Acum mai bine de 4 ani, în 2005 am deschis magazinul online www.narghilele.ro. Era primul site din Romania care se adresa pasionaţilor de narghilea şi venea în întâmpinarea lor atât cu narghilele, arome, cât şi cu informaţii şi un ghid de preparare a narghilelei.

 

Ce este narghileaua?

Narghileaua este un instrument de fumat o melasă specială care se găseşte în cele mai variate arome de fructe şi plante. Filtrarea se face prin apă, care trebuie să fie extrem de rece astfel producând celui care fumează o experientă foarte plăcută şi răcoroasă, dar şi mai puţin dăunătoare ca ţigara. Narghileaua este un mod de atracţie şi un intrument de destindere a atmosferei în orice loc, fie casă sau local. Narghileaua înseamnă socializare şi prietenie.

 

La sfârşitul anului 2007 am deschis localul Aromaroma, unde clienţii noştri pot savura alături de cea mai bună narghilea din Bucureşti şi ceaiuri marca hailaceai.ro dar şi specialităţi de cafele şi cocktailuri. În foarte scurt timp Aromaroma a devenit şi locul în care am expus toate produsele noastre de pe narghilele.ro dar şi hailaceai.ro, astfel realizându-se un mic magazin de prezentare.  

 

În 2008 am lansat şi noul site www.narghilea.ro, o înfăţişare nouă, prin care prezentăm celor interesaţi de narghilea într-un mod profesionist produsele noastre dar şi informaţii şi modalitaţi de preparare. 

 

În prezent www.narghilea.ro este singurul web site dedicat narghilelelor din Romania. Ne-am propus să oferim clienţilor noştri cele mai bune produse, atent selecţionate din ţările de origine: Egipt, Siria şi China. Credem că am reuşit să punem la dispoziţia celor interesaţi modele cât mai diverse şi mai interesante de narghilele, o gamă foarte largă de accesorii şi de piese de schimb şi arome.

 

 
 
 
 
  
 
  

 

spacer
layhr
spacer
Istoria narghilelei
Originea narghilelei se pierde pe taramurile Indiei de nord-vest la granita cu Pakistan, iar varsta depaseste o mie de ani.
Cum se prepara narghilea
Dacă doriţi să folosiţi narghileaua doar ca obiect decorativ este uşor de asamblat şi nu necesită un ghid de instalare.
Baruri
Propunere colaborare pentru cafenele şi baruri
Magazin de narghilele
Magazin virtual de narghilele
spacer
layr
laybl laybr
layb1

Site-ul narghilea.ro este proprietatea SC QUATRO-GRUP SRL RO16371722 | J40/6752/2004 | SEDIU: STR. GARNITEI NR 1 SECT. 4 BUCURESTI

Valid RSS feed  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS