cafeneaua aromaroma

laybl
ctl lt ctr
Cos de cumparaturi
Produse 0
Total 0,00 RON
Comanda
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Oferta speciala
Cărbuni narghilea - 5 COCOBRICO+1 gratis
150,00 RON 125,00 RON
cbl lb cbr
ctl lt ctr
cbl lb cbr
ctl lt ctr
Newsletter
Nume:
E-mail:
Aboneaza-ma
cbl lb cbr
spacer
spacer spacer

Cafeneaua Aromaroma vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou concept pe piata din Romania.

Aici va puteti bucura de aroma unei narghilele intr-un cadru intim si special conceput pentru a crea o atmosfera orientala. De asemenea, aveti posibilitatea de a savura, pe langa bauturile clasice, o varietate de ceaiuri orientale aduse din tari ca Japonia, China sau Germania.

Noutatea pe care o aducem este ca aceasta cafenea are in incinta ei si un magazin de narghilele si ceaiuri, de unde puteti cumpara atat narghilele, accesorii narghilele, carbuni şi arome cat si accesorii si seturi pentru ceai.

Cafeneaua si magazinul sunt situate in zona centrala a Bucurestiului, in apropiere de Piata Romana, pe Str. Popa Tatu nr. 61. Va punem la dispozitie mai nou 4 saloane (roz, verde, galben si mov) si o terasa frumos amenajata, cu un total de 80 de locuri, alaturi de care beneficiati si de locuri suficiente de parcare.

Pentru a simplifica accesul la produsele oferite de magazinul nostru, acum le puteti vizualiza si comanda direct de pe internet, prin intermediul magazinelor virtuale de ceai (www.hailaceai.ro) si de narghilele (www.narghilea.ro) .

Vă aşteptăm cu mult drag în Str Popa Tatu, Nr 61, 15.00– 00.00, 
între Parcul Cişmigiu şi Piaţa Matache.   
 

Tel. rezervari: 0771.575.945 begin_of_the_skype_highlighting              0771.575.945      end_of_the_skype_highlighting telefon disponibil între orele 15.00 - 00.00 de luni până vineri

 

Facebook Cafeneaua Aromaroma

spacer
layhr
spacer
Istoria narghilelei
Originea narghilelei se pierde pe taramurile Indiei de nord-vest la granita cu Pakistan, iar varsta depaseste o mie de ani.
Cum se prepara narghilea
Dacă doriţi să folosiţi narghileaua doar ca obiect decorativ este uşor de asamblat şi nu necesită un ghid de instalare.
Baruri
Propunere colaborare pentru cafenele şi baruri
Magazin de narghilele
Magazin virtual de narghilele
spacer
layr
laybl laybr
layb1

Site-ul narghilea.ro este proprietatea SC QUATRO-GRUP SRL RO16371722 | J40/6752/2004 | SEDIU: STR. GARNITEI NR 1 SECT. 4 BUCURESTI

Valid RSS feed  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS